This is default featured post 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

IMAX: Hubble 3D (2010)

Documentarul, narat de Leonardo DiCaprio, prezinta ultima misiune de întretinere a telescopului. Operatiunea a avut loc în 2009 si ar trebui sa asigure aparatului de mare precizie functionarea pâna în 2014, când se preconizeaza ca va fi înlocuit de Telescopul Spatial James Webb.

This is default featured post 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured post 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured post 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

marți, 25 ianuarie 2011

Religulous

ReligulousReligulous reprezinta o noua treapta in seria de documentare care lovesc in religia organizata in mod agresiv (Jesus Camp , The God Who Wasn’t There) sau conspirationist (gen Zeitgeist sau Alex Jones). De ce spun o noua treapta ? Pentru ca spre deosebire de filmele mentionate anterior, majoritatea informatiei reale provine de la persoanele intervievate, nu de la regizor.



Contactul cu extraterestrii

Contactul cu extraterestrii

Un film documentar palpitant care te poartă într-o călătorie ce îți va deschide mintea pentru minunile contactului cu ființele extraterestre și răspunde la o întrebare de maximă importanță: de ce au venit aici? Câteva teme atinse în Contactul a început: Învață despre schimbările suferite de Pământ – cele despre care mass-media oficiale știu, dar despre care nu vorbesc (chiar dacă savanții prezintă dovezi că până în 2012 vor avea loc chimbări enorme);

Contact Has Begun

Loose Change

Loose Change

Loose Change încearcă să demonstreze că atacurile din 11 septembrie 2001 au fost plănuite și duse la capăt de elemente din Guvernul SUA, documentarul construindu-și argumentele pe baza unor anomalii petrecute în acele momentele de teroare. În august 2006, un articol din revista Vanity Fair sugera că Loose Change “s-ar putea dovedi primul blockbuster de pe internet.”

Loose Change

Agenda ascunsa

Agenda ascunsaUn film documentar care vorbește despre existența unui program secret (“esoteric agenda”) derulat de o elită din umbră, cu intenția de a pregăti publicul pentru instaurarea unei noi ordini mondiale pe 21 decembrie 2012, sincronizată cu calendarul mayaș. Exista grupari ale “Elitei” planetare ce guverneaza aproape fiecare organizatie politica, economica, sociala, corporatista etc., ba chiar si ONG-uri sau unele organizatii ce “se opun” sistemului. Acest film prezinta rezultatele muncii asidue si a cercetarilor unor specialisti din aceste domenii, in speranta ca expunerea acestor descoperiri va ajuta la redarea viitorului planetei proprietarilor de drept: oamenii.
Esoteric Agenda

Puterea cosmarurilor

Puterea cosmarurilor

Un documentar BBC, de bun simţ, care ne poate trezi la realitate. Razboiul rece, razboiul contra terorismul international, Al’Qaeda, şi alte chestii din astea sunt produsul unor minciuni, produsul fanteziei şi filozofiei unor oameni, cel putin bolnavi psihic! Acest documentar oferă o remarcabilă pătrundere în realitatea climatului de frică actual. Veţi înţelege poate, mai bine de ce este necesară frica ca să se conducă prostimea. Adam Curtis face o cronică a ascensiunii neo – conservatorismului şi a schimbării rezultate în agenda politică mondială orchestrată de aceia care cred în ideea filozofică a necesităţii unui rău care să unească ţara.

Baby It’s Cold Outside



The Phantom Victory



The Shadows In The Cave


Inselaciunea Obama

Inselaciunea Obama

Este un film care loveste dur si care distruge mitul că presedintele Barack Obama lucreaza pentru interesele poporului american.
A fost regizat si produs de Alex Jones, creatorul deja celebrului film ENDGAME – Blueprint for Global Enslavement (Jocul Final – Un plan pentru Inrobirea Globala) care cu pretul vietii si al libertatii personale , urmareste elita bancara mondiala, la toate intilnirile Bilderberg, Davos etc.

Fenomenul Obama, este o păcăleală ticluită cu atenţie de către conducatorii Noii Ordini Mondiale. El este prezentat aproape ca un Mântuitor, în încercarea lor, de pacali poporul american sa accepte intrarea intr-o sclavie globală, mondială.


Orwell se rasuceste in mormant

Orwell se rasuceste in mormantPe scurt, suntem mintiti, manipulati si dezinformati zi de zi, prin mass media!
Aceste trusturi de presa apartin unor mari corporatii care, bineinteles, au proriile lor interese, rareori comune cu cele ale cetatenilor obisnuiti.
In goana lor dupa profit si monopol (implicit putere), aceste corporatii se folosesc de orice mijloc pentru a razbate.
Acesta este un documentar foarte bun care scoate la iveala mafia din presa. Referinta la Orwell este datorata ideilor acestuia din cartea 1984 unde exista o politie a gandirii. Acesta se rasuceste in mormant cand vede ca profetiile sale se implinesc.

Nostradamus: 2012

Nostradamus: 2012In anul 2012, se spune ca ar avea loc un aliniament astrologic foarte rar si care ar putea fi devastator pentru planeta noastra. Au existat multiple profetii de-a lungul timpului legate de 21 decembrie 2012 , profetii care ne spun ca aceasta data va face o schimbare majora in istoria planetei noastre.

Drumul catre Luna

Drumul catre LunaAcesta este un film documentar produs în 2001 de jurnalistul de investigații Bart Winfield Sibrel, un critic al programului spațial american și susținător al teoriei că cele șase misiuni Apollo de aselenizare dintre 1969 și 1972 au fost niște farse regizate de Guvernul SUA. Sibrel este de părere că au existat numeroase probleme științifice și tehnice insurmontabile care au făcut imposibilă aselenizarea și apoi întoarcerea în siguranță a astronauților pe Pământ. Mai mult, acesta crede că anumite anomalii și lipsuri din înregistrările NASA cu privire la aselenizări conduc la concluzia că totul a fost o farsă, iar întrecerea pentru cucerirea spațiului a fost de fapt o cursă a dezvoltării de armament. Sibrel amintește în acest sens o asemănare de 95% între tehnologiile care au permis lansarea rachetelor balistice intercontinentale și lansarea rachetelor Saturn V. Au fost misiunile NASA de aselenizare una dintre cele mai grandioase farse puse vreodată în practică – poate chiar cea mai mare conspirație guvernamentală din toate timpurile? Au fost plimbările pe suprafața Lunii filmate într-un studio secret?

Dand inapoi diabetul in 30 de zile

Dand inapoi diabetul in 30 de zileSimply Raw: Reversing Diabetes in 30 Days este un film documentar independent care spune povestea a șase americani ce suferă de diabet și trec la o dietă exclusiv vegetariană, organică și fără alimente gătite, cu scopul de a da degenera boala fără medicație farmaceutică. Cei șase renunță la carne, lapte, zahăr, alcool, nicotină, cafeină, băuturi carbogazoase, junk food, fast food, mâncare procesată și chiar gătită timp de 30 de zile.

Simply Raw

Timpul

TimpulIata un documentar care abordeaza controversata problema a giulgiului din Torino printr-o perspectiva unica, surprinzatoare si greu de acceptat de multi: fizica cunatica.
Sunt înca multe întrebari fara raspuns legate de acest artefact misterios.
Care este legatura între garuile negre si Înviere?
Ce tip de radiatie a putut crea acel misterios chip uman de pe giulgiul din Torino? Acestea sunt unele din întreb?rile pe care acest documentar se straduieste sa le raspunda!
Unii spun ca Giulgiul este facut de Leonardo Da Vinci si ca pe acea pânza este imprimat chiar chipul sau (ca Da Vinci descoperise cum se pot face poze, iar acea pânza ar fi fost negativul). Mai multe aici.

Tesatura timpului


Telescopul Hubble

Telescopul HubbleTelescopul spatial Hubble (prescurtat HST, de la numele lui în engleza Hubble Space Telescope) este un telescop plasat pe orbita în jurul Pamântului, numit asa dupa astronomul Edwin Hubble. Este pozitionat în afara atmosferei terestre, ceea ce îi confera un avantaj semnificativ fata de telescoapele de pe Pamânt, imaginile nefiind perturbate
de catre turbulentele atmosferice, iar telescopul putând capta informatii si în spectrul ultraviolet, ale carui lungimi de unda sunt în mod normal puternic atenuate de catre stratul de ozon al Pamântului. De la lansarea lui în 1990 a devenit unul dintre cele mai importante instrumente din istoria astronomiei. Cu el astronomii au facut numeroase observatii, care au dus la importante descoperiri în astrofizica. Camera fotografica cu câmp foarte larg de pe Hubble furnizeaza cele mai detaliate imagini în lumina vizibila realizate vreodata.

luni, 24 ianuarie 2011

Oglinda cerurilor

 cerurilor

Învăluite în mister, locurile sacre ale omului din vechime au stat mute timp de milenii întregi, iar secretele lor au dispărut, aparent, odată cu civilizațiile care le-au construit. Dar ce secrete ne-ar dezvălui, dacă ar putea vorbi? Există ceva care leagă toate aceste locuri unul de celălalt – o cheie neștiută care va rezolva o dată pentru totdeauna ghicitorile trecutului?

Quest for the Lost Civilization


Prabusirea petrolului

Prabusirea petrolului
OilCrash, produs si regizat de laureatii jurnalisti si producatori de filme europeni Basil Gelpke si Ray McCormack, ne spune o poveste despre cum dependenta civilizatiei noastre fata de petrol, o trimite pe aceasta într-o coliziune cu geologia.
Usor de înteles, inteligent ai foarte captivant, filmul ne prezinta numeroai experti de vârf care , cu totii, ajung la aceeaai concluzie greu de acceptat, dar logica:
societatea noastra industriala, construita cu ajutorul petrolului ieftin si usor accesibil, trebuie complet reimaginata.
Ideea ca rezervele de petrol au ajuns la capat sau vor ajunge în curând, câstiga tot mai multa credibilitate în lume.
Prabusirea petrolului

Cine a omorat masina electrica?

Cine a omorat masina electrica?Filmul documentar “Cine a omorat masina electrica?” (”Who Killed The Electric Car?”) este cronica de baza a primei masini electrice, EV 1, care a fost lansata in 1996 si a fost scoasa de pe piata in 2003. Filmul pune intr-o lumina conspiratorie evenimentele din jurul General Motors si a masinii sale electrice, aratand cu degetul spre administratia Bush, companiile auto si industria uleiurilor.
Cine a omorat masina electrica?

Epoca Nicolae Ceausescu

Epoca Nicolae CeausescuNicolae Ceauşescu a fost un politician comunist român, membru al Partidului Comunist din România din ilegalitate, din anul 1932, conducătorul Republicii Socialiste România din 1965 şi până la căderea sa şi a regimului comunist în România, survenită în 22 decembrie 1989. La 22 decembrie 1989, printr-un decret al CFSN semnat de Ion Iliescu, a fost constituit Tribunalul Militar Excepţional. La 25 decembrie 1989, soţii Nicolae şi Elena Ceauşescu au fost judecaţi în cadrul unui proces sumar de acest tribunal, condamnaţi la moarte şi executaţi la câteva minute după pronunţarea sentinţei.

Proiectul Montauk

Proiectul Montauk

Proiectul Montauk și experimentul Philadelphia au început în anul 1943, unde grupul de cercetători de la Biroul Naval a adoptat Teoria Câmpului Unificat enunțată de Albert Einstein în încercarea de a face distrugatorul USS Eldridge invizibil la radar. În mod uluitor, vasul a devenit invizibil nu doar pe monitoarele radarelor – el a dispărut însă din timpul și spațiul cu care ființa umană este familiarizată, fiind teleportat inclusiv echipajul de la bord. Experimentul Philadelphia s-a dovedit a fi un dezastru total pentru membrii echipajului de pe Eldridge.

Efectele experimentului au fost perturbări psihologice grave, traume fizice și chiar decese. Au urmat apoi patruzeci de ani de cercetări intense, culminând cu misterioasele experimente de la Montauk Point, din statul New York, prin care au fost accesate forțe si energii extraordinare, însusi timpul fiind manipulat.


Partea I




Partea II



Partea III



duminică, 23 ianuarie 2011

ADN – Molecula vieții (serial 5 părți)

ADN – Molecula vieții

Care este forța din spatele vieții? Care este motorul care o face să funcționeze? Ce leagă una de cealaltă toate ființele, de la cea mai mică la cea mai mare, și familiile între ele, prin generații, asemănare, personalitate, sănătate și boală? Savanții au căutat răspunsul la aceste întrebări timp de sute de ani, până în 1953, când doi tineri au dat buzna într-un bar englezesc, strigând că au descoperit secretul vieții. Secretul era ADN-ul, o spirală microscopică alcătuită din doar patru elemente chimice, dar capabilă de o infinitate de variații și care conține informația care dirijează destinele tuturor vietăților de pe pământ. Revoluția genetică era pe punctul de a începe. Acesta este un film documentar despre genetică și etică.

Vizionare online DNA – The Molecule of Life





Partea I – Secretul vieții



Partea II – Joaca de-a Dumnezeu



Partea III – Rasa umană




Partea IV – Vindecarea cancerului



Partea V – Cutia Pandorei






Cum ar arăta o lume ideală?

Cum ar arăta o lume ideală?

Ce ar fi dacă lumea s-ar folosi de întregul potențial? Cum ar arăta? Pe măsură ce structurile societății moderne se dărâmă, e oare suficient să răspundem cu aceleași soluții expirate? Sau suntem chemați să punem la îndoaială o serie întreagă de ipoteze neexaminate, dar care formează baza civilizației noastre? Această retrospectivă de 25 de minute ne face să reflectăm asupra stării lumii și a noastre, și să ascultăm mai atent ce anume ni se cere în aceste momente de transformare globală fără precedent.

Vizionare online film documentar What Would It Look Like cu subtitrare


Capitalismul: O poveste de dragoste

Capitalismul: O poveste de dragoste
După ce a explorat dedesubturile sistemului de sănătate american şi a dovedit că americanii sunt departe de a merita să fie invidiaţi din acest punct de vedere, cel mai profitabil documentarist al tuturor timpurilor aruncă o privire asupra crizei economice mondiale, a cauzelor ei şi a imenselor sume de bani ajunse din buzunarele mici ale contribuabililor în cele mari şi nesăţioase ale instituţiilor financiare private. Este vorba de “cel mai mare jaf din istoria ţării”, spune Moore.

Ce naiba stim cu adevarat?

Ce naiba stim cu adevarat?

Acest film documentar a fost difuzat pentru prima dată în 2004, în Washington, dar a ajuns la scurt timp după aceea pe locul cinci în topul celor mai urmărite filme documentare din SUA. Cu toate că a fost respins la toate festivalurile mari de film (Cannes, Berlin, Toronto etc.), Ce naiba știm cu adevărat a fost acceptat în cinci festivaluri mai mici, și a ieșit câștigător în fiecare dintre acestea.

What the Bleep Do We Know

PRIMA PARTE:




A II-A PARTE:




Inamici inventati

Inamici inventati

Acesta este cel mai recent film documentar care pune sub semnul întrebării varianta oficială a evenimentelor din 11 septembrie 2001. Spre deosebire de celelalte documentare, care se axează pe anomaliile fizice observate în timpul atacurilor, Inamicii inventați se concentrează pe vasta rețea informativă și modul în care și-a dus planurile la bun sfârșit acum nouă ani. Filmul începe cu o înregistrare din dimineața atacurilor, amintind că opinia publică îl condamnase deja pe Osama Bin Laden încă din ziua întâi, fără a mai exista și alți suspecți.

Fabled Enemies

Tupac: Povestea adevarata

Tupac: Povestea adevarata

Tupac: Resurrection este povestea lui Tupac Shakur care si-a croit drum din ghetou, a luptat pentru faima si bogatie si a devenit cel mai bine vandut artist de hip-hop al tuturor timpurilor. Tupac a fost un om introspectiv si sensibil, care a vorbit cu vocea necenzurata a adevarului. In timpul scurtei sale vieti, el a reusit sa impresioneze milioane de oameni din toate colturile lumii. Influenta sa si rolul important pe care l-a jucat, au cunoscut o curba ascendenta de la moartea lui socanta si prematura. Acest documentar spune povestea vietii omului care a fost Tupac Shakur prin propriile sale cuvinte, un documentar realizat impreuna cu mama lui Afeni Shakur, si, de asemenea, singurul film in care sunt prezentate muzica si electrizantele concerte live ale lui Tupac.




Tupac: Povestea adevarata

Turnul Babel

Turnul BabelTurnul Babel este o structura pomenita in capitolul 11 din Geneza, un turn urias, intentionat a fi principala realizare a orasului Babilu, numele akkadian pentru Babilon. Babel era un oras unde intreaga omenire era unita, toti oamenii vorbind o singura limba si migrand dinspre est; era orasul regelui Nimrod, si primul oras construit dupa Potop. Oamenii au hotarat ca orasul lor sa aiba un turn atat de mare incat varful sau “sa ajunga la cer.” Insa, dupa cum scrie în Biblie, Turnul Babel nu era construit pentru a aduce slava lui Dumnezeu, ci era dedicat unei religii false, cu scopul de a aduce faima constructorilor lui. – Geneza 11:4. Insa Dumnezeu, (scris în ebraica YHWH; tradus in romana ca Yahweh, Iehova, sau cel mai adesea, Domnul), vazand ca oamenii pacatuiau impotriva lui, le-a încurcat limbile si a imprastiat oamenii pe tot Pamantul.

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Planeta Pământ – Apa dulce

Planeta Pământ – Apa dulce

Imaginează-ți o planetă unde licoarea cea mai fină din univers este fiartă în mări care fermentează la căldura unei stele de un galben strălucitor, distilată în ceruri și turnată în ploaie înapoi peste ținutul uscat, formând o beție de lacuri și râuri. Planeta, desigur, este Pământul, iar licoarea este apa dulce. Fără apa dulce, continentele ar fi amplasate altfel, munții ar fi mai înalți, iar viața ar fi, practic, imposibilă. Însuși aspectul Pământului este rezultatul scufundării din plin a planetei în prețiosul lichid. Din fericire pentru noi și animale, Pământul nu se poate abține să producă apă dulce.

Se întâmplă când soarele încălzește și evaporă apa din oceane. Sarea și alte minerale sunt lăsate la o parte, dând naștere la vapori de apă pură în aer. Pe măsură ce sunt purtați în straturile superioare ale atmosferei, unde aerul este mai rece, vaporii se condensează și formează nori, care produc ploi sau zăpadă, când sunt împinși peste înălțimile mai mari ale uscatului.

Acesta este circuitul apei în natură, un lucru învățat de fiecare în școală. Acest ciclu ne pune la dispoziție nu doar apa necesară vieții, dar este și sculptorul munților și al coastelor maritime. S-ar putea să joace un rol important și în modelarea plăcilor tectonice, într-un porces care creează și distruge la nesfârșit crusta terestră care formează suprafața planete noastre.

Înregistrat în decursul a patru ani, Planeta Pământ este un excepțional film documentar serial de istorie naturală, ce reunește imagini spectaculoase de pe tot globul, surprinzând totodată animale văzute extrem de rar, creaturi aproape mitice care trăiesc în aceste habitate. Serialul este o poză supremă a diversității planetei noastre, produsă de BBC și Discovery Channel, în colaborare cu CBC.

Vizionare online Planet Earth – Fresh Water




Întunecarea globală

Întunecarea globală

Un film documentar despre întunecarea globală, în engleză “Global Dimming”, un termen mai puțin cunoscut decât încălzirea globală, ceea ce nu face însă ca fenomenul să fie mai puțin periculos. Efectul este creat de reducerea graduală a cantității de lumină care ajunge la suprafața Pământului, observată de-a lungul catorva decade, de când au început măsurătorile sistematice în anii ’50. Se crede că se datorează creșterii numărului de particule poluante (fum, praf etc.) eliberate în atmosferă prin activități umane.

Efectul variază de la o locație la alta, dar global cantitatea de lumină care atinge suprafața Pământului a scăzut cu 4% între 1960 și 1990. Întunecarea globală creează un efect de răcire asupra Pământului, care ar fi putut masca parțial efectul de seră și al încălzirii globale. Acest lucru îl face deosebit de periculos. (Sursa ecomagazin.ro)

Vezi și:

  • Încălzirea globală – un fim documentar care investighează cum fiecare bucăţică de cărbune, fiecare litru de petrol sau gaz pe care oamenii le ard se adaugă la cantitatea de gaze din atmosferă care înghit planeta sub forma unei pături tot mai groase, captând căldura şi înăbuşind oamenii şi natura.

Vezi online filmul documentar Global Dimming cu subtitrare


Încălzirea globală

Încălzirea globală

Chiar se încălzeşte clima? Sunt toate afirmaţiile despre emisiile de gaze cu efect de seră vorbe goale? Sau există cifre care să susţină argumentele potrivit cărora încălzirea globală, cea mai mare ameninţare de mediu a lumii, se produce chiar acum? Încălzirea globală nu se întâmplă de la sine. Este o problemă creată de om. Fiecare bucăţică de cărbune, fiecare litru de petrol sau gaz pe care oamenii le ard, se adaugă la cantitatea de gaze din atmosferă care înghit planeta sub forma unei pături tot mai groase, captând căldura şi înăbuşind oamenii şi natura.

Zece dintre cei mai călduroşi 12 ani din 1856 încoace au fost înregistraţi în ultimele două decenii. Datele analizate de Biroul Meteorologic al Marii Britanii şi de Unitatea pentru Cercetări Climatice a Universităţii East Anglia pentru Organizaţia Meteorologică Mondială arată că cei mai calzi 11 ani înregistraţi vreodată au fost, în ordine descrescătoare: 1998 & 2005 (împreună), 2002 & 2003 (împreună), 2001, 1997, 1995, 1990 & 1999 (împreună), 1991 & 2000 (împreună). (Sursa)

Vezi și:

  • Întunecarea globală – un film documentar despre întunecarea globală, un efect creat de reducerea graduală a cantității de lumină care ajunge la suprafața Pământului, cauzat de creșterea numărului de particule poluante (fum, praf) eliberate în atmosferă prin activități umane.

    Vizionare online film documentar Global Warming subtitrat


vineri, 21 ianuarie 2011

Zeitgeist: the Movie (2007) RoSub

Zeitgeist, produs de Peter Joseph, a fost creat ca o exprimare filmica nonprofit pentru a inspira pe oameni sa priveasca lumea dintr-o perspectiva mai critica si pentru a intelege ca deseori lucrurile sunt diferite de cum par pentru cea mai mare parte a populatiei. Speranta mea este ca oamenii nu vor lua ce este spus in acest film ca fiind adevarul, ci il vor afla singuri, pentru ca adevarul nu este spus, este realizat.

DAVID ICKE - Revelatiile Unei Mame Preotese

De mult timp ne "scremem" sa abordam problematica reptiliana intr-un mod cat mai detailiat si mai comprehensiv, insa pe masura ce trece timpul, realizam ca informatiile sunt tot mai multe si mai contradictorii, tot mai complicat de patruns, teoria reptiliana putand fi inteleasa si in sens propriu si in sens simbolic sau metaforic.
Noi nu ne-am format inca o parere clara , batuta in cuie, dar avem unele retineri (izvorate poate, din ignoranta) legate de aceste teorii, care, poate vor fi dovedite ca fiind reale sau nu, intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat. Cu siguranta nu suntem clarvazatori ca sa vedem dincolo de masca reptiliana, deci nu stim cu siguranta , insa , indiferent ca este adevarata sau nu aceasta teorie, se merita sa ne informam.





Cateva articole interesante pe tema reptilienilor pot fi citite aici :

1) Propagandă reptiliană pe străzile Bucureştiului
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4425
2) Este istoria omenirii scrisă de civilizaţii extraterestre?
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4867
3) Cazul Dianei Vaughan, fostă «Mare Preoteasă» a lui Lucifer
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5892


Despre Arizona Wilder (marea preoteasa a acestui interviu de astazi) vorbeste pe larg, David Icke in cartiile sale Secretul Suprem 1 despre care divin.ro spune asa :
" Cea mai socanta si exploziva carte semnata David Icke. Toti oamenii de pe aceasta planeta suntem afectati de incredibilele informatii expuse de David Icke în aceasta carte. El demonstreaza în detaliu, folosind surse bine documentate, ca aceleasi linii genealogice controleaza de mii de ani planeta Pamânt, precum si modul în care omenirea este atent si meticulos manipulata. Acesti monstri cu chipuri umane au suprimat treptat cunoasterea spirituala si ezoterica ce ne-ar putea elibera din actuala închisoare mentala si emotionala în care suntem tinuti. „Secretul Suprem” ne îndeamna la trezirea generala, pentru a pune capat acestei terori ascunse!
David Icke ne explica pe larg de ce ne aflam astazi în fata transformarii incredibile care urmeaza sa se produca pe aceasta planeta.
Despre „Secretul Suprem” s-a spus, pe buna dreptate, ca este „cartea care va schimba lumea". Nici o persoana care o va citi nu va ramâne aceeasi!!!"


Despre Secretul Suprem 2 (aparute la Editura Daksha) divin.ro spune asa:

"Sacrificii umane si animale, controlul mintii si manipularea maselor, ritualuri satanice si crime realizate cu cea mai cruda premeditare, sunt doar câteva din dezvaluirile socante pe care David Icke ni le prezinta în acest al doilea volum al celei mai controversate dintre cartile sale, „Secretul Suprem”. Interviul cu Arizona Wilder, Marea Preoteasa care a oficiat ritualuri de magie neagra alaturi de mari nume ale politicii mondiale, arata fara nici o urma de îndoiala adevarata identitate a celor care conduc aceasta lume. Cu dovezi bine documentate, David Icke ne prezinta într-o noua lumina unele tragedii celebre din istorie, precum „accidentul” printesei Diana sau asasinarea presedintelui american Kennedy, care au fost, de fapt, crime planificate multa vreme, în detaliu.
Dar, asa cum ne îndeamna însusi autorul, „haideti sa punem odata capat acestui nonsens generalizat în care ne complacem de atâta timp. Planeta Pamânt si constiinta umana trec printr-un proces de vindecare, ridicând înca un coltisor din valul care ascunde realitatea.”


Noua ne este pur si simplu greu sa credem ca lucrurile sunt chiar asa si suntem un pic circumspecti la ideea de shape shifting (schimbarea instantanee fizica, din om in reptila) si la ideea ca toti politicienii descrisi de Arizona Wilder sunt asa de abjecti. Noua, Arizona Wilder ni se pare o fiinta ciudata, cu o figura usor serpiliana si ca prima impresie, ne creeaza senzatia ca e o manipulatoare smechera. Poate ne inselam.
Ceea ce vedea ea este posibil sa fie doar la nivel astral (ca din cauza drogurilor pe care le lua in timpul ritualurilor, sa i se fi activat viziunea astrala si sa fi vazut dracii, (draconienii - specie extraterestra reptiliana din Constelatia Draco) care poseda acele trupuri. Posedarea este posibila ...


Este posibil, dupa cum spunea micutul David din cartile cu Inuaki, sa fie vorba de generarea unui camp mental care le ofera infatisarea unui corp uman reptilienilor (un fel de scut energetic - care apare ca un fals corp uman). Asa e mai acceptabila ideea de shape - shifting. In filmul V, reptilienii au un invelis carnal care il acopera pe cel reptilian (ceea ce ni se pare neveridic).

Am citit si noi cartile Secretul Suprem, despre conexiunea reptiliana, cu anunaki si nobilimea neagra, cu fratia babiloniana si am fost uneori dezamagiti deoarece aceasta legatura este adeseori fortata, iar investigatia lui David Icke pare nestiintifica, deoarece pleaca de la niste idei preconcepute pe care urmareste sa le lege cu orice pret.

VEDETI FILMUL, TRADUS AICI:


Prima parte :






A II-a parte :


Farfuriile Zburatoare Exista!

Farfuriile Zburatoare Exista!"Fiind vandut in peste 250 000 de exemplare, acest set de DVD-uri reprezinta cea mai bine vanduta prezentare despre OZN-uri din istorie.
In aceasta editie speciala in 2 DVD-uri, ne sunt prezentate cele mai importante cercetari in domeniul OZN, realizate de fizicianul nuclear Stanton T. Friedman (primul civil care a investigat cazul Roswell) si desi aceste filme sunt realizate in anii 90, sunt considerate si in prezent, unele dintre cele mai importante si credibile investigatii din lume in ceea ce priveste fenomenul OZN, investigatie prezentata publicului larg sub forma de documentar.
Flying Saucers Are Real ne prezinta dovezi uluitoare ale prezentei extraterestrilor aici pe Pamant.

Aceasta investigatie ne aduce dovezi concrete ale unor aterizari OZN, poze si filme cu OZN-uri din intreaga lume si de asemenea, ne este revelata socanta conspiratie de la nivel guvernamental numita Cosmic Watergate (facandu-se astfel, trimitere la afacerea Watergate in care a fost implicat presedintele american Nixon n.t), un efort extraordinar de a tine informatiile despre OZN-uri secrete fata de public.

Disc I - Cosmic Watergate (1993)

In aceasta prima parte, Stanton T. Friedman ne prezinta detaliile unei investigatii majore conduse de el insusi si altii, utilizandu-se Sistemul Judecatoresc al Guvernului SUA si apelarea la actul "Libertatii Informatiei" (Freedom of Information) pentru a obtine accesul la documente miltare si guvernamentale, care, prin lege, ar trebui sa fie disponibile publicului. Rezultatele sunt uimitoare si va invitam sa vedeti cu ochii dvs. rezultatele explozive ale acestei investigatii.


Disc 2 - Top Secret/MAJIC (1996)




In aceasta a 2-a parte, Stanton T. Friedman ne prezinta uimitoarea poveste a lui Betty & Barney Hill, acesta fiind primul caz de rapire extraterestra caruia i s-a acordat atentie si la nivel international. Aceasta investigatie si calatoria de descoperire stiintifica care a urmat fac din aceasta una dintre cele mai semnificative povestiri la care sunteti martori. Aflati de asemenea, de unde ar putea veni acesti vizitatori extraterestrii si aflati cateva noi informatii despre Raportul Majestic 12 (cel mai important document guvernamental din categoria TOP SECRET, care a fost scapat catre publicul larg in ceea ce priveste OZN-urile si prezenta extraterestriilor pe Pamant). "

Secretele Interzise Ale Pământului

Secretele Interzise Ale Pământului
V-aţi rătăcit prin hăţişurile conspiraţilor? Nu mai ştiţi ce e real şi ce este minicună? S-ar putea ca acest documentar să vă clarifice anumite aspecte şi să vă ajute să uniţi şi mai multe puncte ale imaginii de ansamblu, să mai completaţi încă o bună parte din imensul puzzle al conspiraţilor şi astfel să vedeţi ţesătura dintr-o perspectivă mai înaltă.
Una din ideile de baza ale acestui documentar este că mulţi dintre cei care simt că este ceva în neregulă cu lumea din jur, care chiar văd conspiraţia, se pierd în detalii neesenţiale risipindu-şi astfel enorme cantităţi de energie şi timp în van. Ba mai mult se lasă manipulaţi de teorii mai mult sau mai putin posibile despre 2012 de exemplu (în special de cele "foarte importante şi esenţiale" ale sosirii planetei Nibiru) , care proiectează mintea omului într-un viitor al speranţei şi salvării făcându-l să uite de prezentul cel dur în care este înşelat, furat, tâlhărit, hăituit, umilit , călcat în picioare de mafiotii care ne conduc, aici şi acum.
Ceea ce mi-a mai plăcut foarte mult este un citat din Jonh F. Kennedy (repetat de mai multe ori în film) care a descris conspiraţia globală astfel :

"Ne confruntãm în întreaga lume... cu o conspiraţie monoliticã şi nemiloasã, care se bazeazã în mod primordial, pe "jurăminte secrete"şi pentru a-şi extinde sfera de influenţã, se bazeazã pe infiltraţie în loc de invazie, pe subversiune în locul alegerilor democratice, pe intimidare, în locul libertãţii de a alege. Este un sistem ce concentreazã vaste resurse umane şi materiale pentru creerea unei maşinãrii unitare, deosebit de eficiente ce combinã :
armatã, mijloace diplomatice, inteligenţã (servicii secrete), mijloace economice, ştiinţifice şi operaţiuni politice. Operaţiunile îi sunt ascunse, nu publicate, greşelile îi sunt ingropate, nu apar în ziare, dizidentii îi sunt aduşi la tãcere ... nu încurajaţi, nici o cheltuialã nu îi este anchetatã nici un secret nu îi este dezvãluit..."

Cunoşteam mai multe motive pentru care Kennedy a fost omorât, dar asta este cireaşa de pe tort. Nu ştiam că a spus asta. A avut un curaj extraordinar. Din păcate a devenit un martir şi momentan prea prea puţini mai inspira exemplul său de curaj.

Criza din anii 30 a durat 4 ani (între 1929 şi 1933). Simptomele de atunci şi de acum sunt identice pentru cei care ştiu istoria. Criza actuala a început anul acesta şi se preconizează că va dura tot 4 ani, aparent întâmplător, bineînţeles, până în 2012. Mulţi aşteapta salvarea în 2012. S-ar putea să vină ... Salvarea (Ambulanţa) să-i culeagă de pe străzi că sunt morţi de foame.
Să rămânem centraţi în prezent, cu ochii în 4 la şmenarii la costum şi 4 ace care ne dau târcoale clipa de clipă încercând să ne ţepuiască şi zăpăcească în fel şi chip. Ca în vorba aia, "dacă nu reuşeşti să-i convingi, zăpăceşte-i!"
Era şi un banc: Care e diferenţa între unul care împăiază şi FISC? Primul mai păstrează pielea, blana, penele ... pe când celalalt ... ba.
Oamenii se lasă orbiţi de jocurile politice, de fel şi fel de lucruri fără sens, de circăraiile fără de sfârşit de la TV, de divertismentul hipnotic şi degradant, stând cu ochii în gol ca oile bete la păscut, iar lupii în blană de oaie îşi fac de cap. Lăsaţi fratilor hipnotizorul tembelizant mai moale, si mai puneţi si voi mana pe o carte o revista ceva si faceti o septica, un tabinet ceva sau eventual niste cornete pentru seminte, dar nu mai faceti atata audienta tuturor televiziunilor de kko din Romania care fara atentia voastra sunt moarte.

De ce luptam?

De ce luptam?De ce luptăm este o incursiune în măruntaiele mașinăriei de război americane, cu povestiri incredibile și comentarii spuse de oameni din interiorul sistemul militar. Acest film documentar s-a constituit într-o adevărată investigație asupra mecanismelor complexului industrial militar și ascensiunea Imperiului American. Inspirat de legendarul discurs de la încheierea mandatului președinteui Dwight Eisenhower, în care acesta a lansat termenul de “complex industrial militar”, producătorul documentarului analizează o jumătate de secol de aventuri militare, întrebându-se cum – și explicând de ce – o națiune întreagă a devenit prizoniera unui sistem a cărui supraviețuire depinde de întreținerea unui război continuu.

Why we fight


Yoghinii din Tibet

Yoghinii din TibetO persoana care a petrecut ani în izolare practicand exercitii secrete fizice si mentale de auto-transformare si prin acestea a castigat un control extraordinar asupra mintii si corpului.
Yoghinii pe care-i veti vedea în acest film si-au asumat riscuri fara precedent. Desi au jurat sa pastreze secretul strict pentru a mentine puritatea practicilor lor, ei au fost de acord cu aceste interviuri unice si demonstratii rare pentru a ajuta la pastrarea pentru posteritate a culturii lor pe cale de disparitie.


Mancare SRL

Food, Inc. este un film documentar după vizionarea căruia nu vom mai privi masa de zi cu zi la fel, în mod sigur. Filmul denunță practicile sistemului alimentar industrializat din America (implementat cu tot mai mare avânt și în România – n. m.) și efectele acestuia asupra mediului și sănătății oamenilor, asupra economiei și drepturilor muncitorilor. Rezervele de hrană occidentale sunt controlate de câteva corporații care de cele mai multe ori pun profitul mai presus de sănătatea consumatorului, prosperitatea fermierului sau siguranța muncitorului sau a mediului înconjurător. Avem pui cu pieptul enorm, cotlete de porc perfecte, soia rezistentă la erbicide, până și roșii care nu se strică, dar avem și noi tulpini de E-coli, o bacterie nocivă care îmbolnăvește 73.000 de americani în fiecare an. Suntem luați cu asalt de obezitate, mai ales între copii, și de o epidemie de diabet între adulți.


Asteptai 2 minute sa se incarce!

Ingrasa-ma

Ingrasa-maMorgan Spurlock, regizorul acestui film documentar, a avut o idee grozavă de debut în lumea documentarelor. Experimentul său – să mănânce timp de 30 de zile, de trei ori pe zi, exclusiv la McDonalds – a rezultat într-o poveste extrem de interesantă și pe alocuri tulburătoare, care ne ajută să înțelegem mai bine panta periculoasă a obezității pe care se rostogolește America. Spurlock a absorbit stilul lui Michael Moore și reușește să creeze același amestec de umor, șoc și informație care fac filmele lui Moore atât de căutate.

Super size me!



Timpul

Timpul

Iata un documentar care abordeaza controversata problema a giulgiului din Torino printr-o perspectiva unica, surprinzatoare si greu de acceptat de multi: fizica cunatica.
Sunt înca multe întrebari fara raspuns legate de acest artefact misterios.
Care este legatura între garuile negre si Înviere?
Ce tip de radiatie a putut crea acel misterios chip uman de pe giulgiul din Torino? Acestea sunt unele din întreb?rile pe care acest documentar se straduieste sa le raspunda!
Unii spun ca Giulgiul este facut de Leonardo Da Vinci si ca pe acea pânza este imprimat chiar chipul sau (ca Da Vinci descoperise cum se pot face poze, iar acea pânza ar fi fost negativul). Mai multe aici.

Tesatura timpului



Universul hamburgher

Universul hamburgher




In acest documentar , Miceal Ledwith foloseste o imagine comica pe care o numeste “The Hamburger Universe” (universul hamburgher) pentru a descrie un set de idei pe care noi e posibil sa le ignoram complet, dar care , fara indoiala, ne tine blocati in accesarea adevaratei spiritualitati, pana cand nu le vom constientiza. Separarea indusa de modul de gândire conditionat de timp si ideile despre natura realitatii, deasemenea modul în care-l întelegem pe Dumnezeu si destinul uman, este un proces dureros, dar foarte recompensant pentru orice persoana serios interesata în gasirea raspunsurilor la marile întrebari ale vietii.

Hackerii: Banditi si ingeri

Hackerii: Banditi si ingeriSe spune despre hackeri că sunt pasionaţi ai informaticii care se ocupă în special cu “spargerea” codurilor unor sisteme informatice.
există o variantă de crackeri-hackeri care sparg sisteme informatice doar pentru a demonstra existenţa unor vulnerabiltăţi în sistem, pe urmă comunicând proprietarilor/producătorilor sistemelor existenţa acestor exploituri şi modul în care se pot proteja de astfel de atacuri (ei sunt numiţi crackeri etici sau hackeri etici). Ei pot fi numiţi şi pălării albe (în limba engleză, „white hats”). Prin urmare, hacker etic este cineva care poate intra într-un sistem informatic pe alte căi decât cele oficiale, pentru a demonstra existenţa unor probleme de securitate şi eventual a le remedia/elimina. Câteva exemple, chiar din România sunt (în ordine alfabetică): Alien Hackers, HackersBlog şi Sysboard.



miercuri, 19 ianuarie 2011

Proiectul Venus : Orase Marine

Proiectul Venus : Orase MarineOrase Marine
Un sistem global cu aceste structuri pot găzdui cu uşurință mai multe milioane de oameni şi degaja presiunea populației uscatului. Ele pot oferi informaţii locuitorilor şi pot servi ca acvarii marine naturale fără îngrădirea artificială a vieţii m
arine.

Multe din aceste oraşe pot servi ca universităţi oceanografice care menţin echilibrul ecologic al sistemelor marine. Alte oraşe oceanice vor deţine ferme marine în care vor cultiva multe forme de viaţă marină. De asemenea, ele ar putea fi utilizate ca noi mijloace pentru a extrage resursele relativ neexploatate ale oceanelor, fără însă a-i tulbura ecologia. Altele pot monitoriza şi menţine echilibrul ecologic şi asana materialele radioactive şi alte materiale poluante care au fost deversate în mare.



După construcţie, aceste structuri pot fi deplasate către diverse locaţii în care vor da randament maxim și vor fi ancorate de fundul oceanului. Unele structuri vor fi remorcate în segmente prefabricate şi apoi asamblate la locaţiile selectate. Construcția lor internă va include camere de plutire care le va face, practic, nescufundabile. Aceste orașe se vor întreține singure și vor fi automatizate total.

Locuințe pe tărm

Proiectul Venus : Orase Marine

Clădiri de apartamente pe țărm din beton, oţel, sticlă, titan, şi o mare varietate de materiale noi, sintetice ar putea fi construite pentru a diminua presiunea populaţiei în zone cum ar fi Hong Kong, Tokyo, Los Angeles şi New York. Materialele utilizate în astfel de clădiri vor fi proiectate să reziste la efectele corozive ale mediului dur al oceanului.



Culturi marine & piscicultură

Proiectul Venus : Orase Marine

Aceasta este o vedere conceptuală a unui sistem de culturi marine şi de creştere a peștilor, care poate fi foarte variat în configurare. Astfel de sisteme vor fi folosite pentru a cultiva şi crește peşti şi alte forme de viaţă marină pentru a ajuta la satisfacerea nevoilor nutriţionale ale oamenilor lumii. Capabile de a cultiva o mare varietate de viaţa marină, aceste structuri ar fi amenajate pentru a permite libera circulaţie a apei prin tot sistemul. Acestea sunt concepute pentru a fi necontaminante, ca parte integrantă a mediului marin.



Sisteme automate de apă

Proiectul Venus : Orase Marine

În cele din urmă, prin aplicarea conceptelor de reproiectare totală şi a proiectelor “mega – hidrologice”, am putea minimiza riscul de inundaţii şi secetă. Aceste căi navigabile ar fi o parte integrantă a unui sistem de control naţional a inundaţiilor, care ar reține apele de inundații, apoi ar putea fi eliberate în timpul perioadelor de secetă şi ar fi folosite pentru a menţine umiditatea. Ar putea de asemenea fi folosite pentru irigare, transport de pasageri şi de mărfuri; iar bazinele de stocare a apei ar putea fi utilizate și pentru agrement. În multe c

azuri, căile navigabile ar fi folosite pentru desalinizare prin evaporare.

Cat de usor putem fi convinsi sa facem rau altuia

Cat de usor putem fi convinsi sa facem rau altuia

Top 7 experimente psihologice cruciale: Ce ne învaţă cobaii despre mintea umană
Experimentele pe oameni sau animale ne învaţă cât de uşor putem fi convinşi să facem rău altuia şi care sunt motivele pentru care cădem în depresie.

Hărţile cognitive, obedienţa, efec­tul „la naiba“ sau neputinţa în­vă­ţa­tă, iată o parte dintre subiectele atin­se de psihologul american Douglas Mook în recenta traducere de la Edi­tu­ra Trei, „Experimente clasice în psiho­lo­gie“. Am selectat de aici şapte experi­mente insolite.

7. Recompensa cerebrală.

Fonda­to­rul neuroştiinţei, James Olds, a de­mon­strat în anii ’50 că, atunci când un şoarece este stimulat electric în re­giu­nea posterior-hipotalamică, nu mai face nici un efort pentru căutarea mân­cării. Regiunea cerebrală este res­ponsabilă pentru sistemul de recompensă, vânat de altfel şi de droguri.

6. Neputinţa învăţată.

În 1967, Mar­tin Seligman a pus mai mulţi câini în­tr-o cutie formată din două compartimente separate de un perete.

Prin elec­troşocuri au fost învăţaţi să sară din­tr-o parte în alta (după ce aterizau, im­pulsul înceta). Un alt grup de câini a fost supus anterior unei serii de şocuri pe care nu le putea controla. Aduşi în cu­tie, n-au reuşit să înveţe să sară în cea­laltă parte, ci au rămas nemişcaţi. De ce să mai faci ceva, când tot nu aju­tă la nimic? Aceeaşi atitudine e îmbră­ţi­şată şi de depresivi.

5. Efectul „la naiba“.

Canadianul Pe­ter Herman a comparat două gru­puri, unul care ţinea dietă, altul care nu-şi impunea restricţii. A hrănit fie­ca­re subiect cu două pahare de milkshake, după care i-a oferit şi o în­gheţa­tă. Rezultatul: cei aflaţi la dietă au mân­cat cea mai multă îngheţată, mer­gând pe raţionamentul „mi-am com­promis deja dieta, aşa că, la naiba, să mă bucur şi să mănânc cât vreau“.

4. Hărţi cognitive.

Atunci când un co­bai îşi găseşte mâncarea de la ca­pă­tul labirintului, vorbim doar de o serie de reflexe condiţionate sau chiar ştie unde este localizată hrana? Ed­ward Tolman a demonstrat că, atunci când este modificat labirintul în ca­re a exersat cobaiul, oferindu-se mai multe căi de atingere a hranei, şoarecele va ale­ge drumul cel mai scurt. Ceea ce în­seamnă că mecanismul clasic excita­ţie-răspuns trebuie completat şi cu hăr­ţile mintale proprii inclusiv ani­malelor.

3. Conformismul.

Solomon Asch a for­mat mai multe grupuri, din care doar câte un subiect nu ştia dedesubturile experimentului, restul „complo­tând“ cu sociologul. După ce toţi asistenţii acestuia răspundeau greşit la în­tre­bări de bun-simţ, subiectul victimă se simţea obligat, în ciuda evidenţelor, să ofere tot un răspuns greşit. Asta nu­mai ca să facă o bună impresie, ca să nu pară ciudat sau prost în faţa celorlalţi.

2. Alinare, nu mâncare.

La ju­mă­ta­tea veacului trecut, medicul Harry Har­low a reuşit să infirme ideea freu­dia­nă după care mama nu re­pre­zin­tă pen­tru bebeluş decât o sursă de hra­nă, de diminuare a foamei in­stinctive. Ast­fel a confecţionat două mame-mai­mu­ţă artificiale, una cu un corp rece şi cu un dispozitiv care ofe­rea lapte, a doua cu un strat de pluş şi cu încălzire asigu­ra­tă de un bec aşezat în interiorul pă­pu­şii. Puii de maimuţă au preferat ali­na­rea corpului cald, stând agâţaţi de el aproa­pe tot timpul.

1. Obedienţa faţă de autoritate.

Psi­hosociologul Stanley Milgram este au­torul celui mai teribil experiment uman. În 1963 a împărţit nişte voluntari în profesori şi învăţăcei. Când ul­ti­mii răspundeau greşit la întrebări, profesorii trebuiau să-i pedepsească apli­cân­du-le electro­şo­curi ce variau de la 15 la 450 de volţi. La insistenţele ex­pe­ri­men­ta­to­ru­lui autoritar, 65% din su­biecţi au ajuns să aplice voltajul ma­xim (se în­ţe­lege, şocurile şi urletele în­vă­ţă­cei­lor erau simulate).

Vezi Noul Microcip Uman Implantabil

Vezi Noul Microcip Uman Implantabil

Documentar noul microcip uman implantabil 666 si urmarile

Numele lui este “verichip”. Cautati pe google! Apocalipsa Ioan versetele. 13.16-17 spun despre fiara(Antihrist): “Si ea ii sileste pe toti pe cei mici si pe cei mari si pe cei bogati si pe cei saraci si pe cei slobozi si pe cei robi ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte (17) Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde decat numai cel ce are semnul adica numele fiarei sau numarul numelui fiarei.”


Cipurile RFID – un pericol real

Cipurile RFID – un pericol real
Pentru ca din anul acesta guvernantii ne-au bagat cipuri in carnetele de conducere si in pasapoarte e bine sa stim de ce aceasta masura trebuie refuzata si boicotata. Altfel ne punem astepta ca in viitor sa ajungem sa fim la fel de controlati ca in filmul Matrix.



În aprilie 2007, un comunicat de presă al organizaţiei CASPIAN (Grupul consumatorilor care sunt împotriva invadării intimităţii de către supermarketuri – Consumers Against Supermarket Privacy Invasion and Numbering) avertiza opinia publică cu privire la apariţia unei noi metode perverse de supraveghere a populaţiei. De data aceasta, nu era vorba de camerele de supraveghere sau de telefoanele mobile, ci de plasarea unor sisteme de urmărire în haine şi încălţăminte, fără ştiinţa celor care cumpără şi apoi poartă produsele în cauză. Presa corporatistă a ignorat cu desăvârşire aceste informaţii.

Katherine Albrecht, fondatoarea şi preşedinta CASPIAN, anticipase acest moment încă din 2005, când publicase, în colaborare cu Liz McInty, lucrarea „Cipurile-spion: Cum plănuiesc mega-corporaţiile şi guvernul să vă urmărească orice mişcare cu RFID” (Spychips: How major corporations and government plan to track your every move with RFID). În capitolul patru al acestei cărţi, intitulat în mod sugestiv „Spionul din pantof” autoarele scriau: „cel mai cumplit coşmar al oamenilor, în calitate de consumatori, va fi reprezentat în curând de combinarea sistemelor antifurt de pe produse (cunoscute sub numele de EAS) cu dispozitivele pentru identificare cu ajutorul frecvenţelor radio (radio frequency identification device – RFID).”

Nu au trecut nici doi ani şi acest gen de etichete-spion a fost lansat pe piaţă de firma Checkpoint Systems, sub numele de Evolve. Pentru a convinge supermarketurile să cumpere şi să utilizez astfel de etichete, Checkpoint Systmes le prezintă drept o modalitate mult mai eficientă de a descuraja tentativele de furt şi totodată de a realiza o inventariere mai rapidă a produselor din magazin.

Etichetele Evolve au încorporat un sistem antifurt EAS, cu frecvenţă radio de 8,2 MHz. Acesta face ca în cazul în care sistemul nu a fost dezactivat la casă, să se declanşeze alarma, atunci când produsul este trecut prin dreptul senzorilor din zona ieşirii din magazin. Pe lângă sistemul antifurt clasic, etichetele Evolve au însă şi un RFID EPC Gen 2, cu frecvenţă de 850-950 MHZ, care permite identificarea şi urmărirea fiecărui produs în parte.

Etichetele sunt puţin mai mici de 5 cm2, ceea ce permite ataşarea lor la orice tip de produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Dispozitivele RFID asociază un număr unic fiecărui obiect (adică fiecare exemplar diferit al aceluiaşi produs are un număr diferit). Numărul respectiv este asociat cu identitatea cumpărătorului, dacă acesta îşi declară identitatea la casă, plătind cu un card de credit sau folosind o legitimaţie sau un card special de cumpărături. Dacă etichetele hainelor, de exemplu, se pot îndepărta relativ uşor în majoritatea cazurilor, la pantofi aceste dispozitive se introduc chiar în interiorul tălpii şi sunt invizibile. Odată luat acasă şi purtat, un produs care poartă o asemenea etichetă va permite urmărirea pas cu pas a mişcărilor posesorului, fiind uşor să se stabilească identitatea persoanei care l-a cumpărat.

Katherine Albrecht concluzionează: „Acesta este sfârşitul intimităţii oricărui consumator, fără ca el măcar să bănuiască. Şi asta, pentru că promotorii industriei de supraveghere au împiedicat promulgarea reglementărilor cu privire la RFID. Nu li se cere vânzătorilor en-detail sau fabricanţilor să ne anunţe când ascund etichete RFID în hainele noastre, în pantofi, cărţi sau în orice altceva”.




In acest video se face o demonstratie a modului cum se realizeaza monitorizarea intr-un mall a tuturor persoanelor care au cipuri RFID implantate sub piele sau atasate actelor de identitate, cardurilor bancare sau articolelor de imbracaminte purtate. Odata identificata persoana se face legatura cu baze de date care contin informatii personale, istoricul tuturor tranzactiilor, inventarul tuturor cumparaturilor, preferinte vestimentare, magazine si restaurante vizitate, hrana consumata, etc.

Nu numai cardurile si produsele contin cipuri ci si bancnotele. Detalii in clipul video de mai jos si in articolele Bancnotele EURO conţin cip-uri RFID si RFID Tags in New US Notes Explode When You Try to Microwave Them / RFID Tags Already in Euro Notes.



11 Septembrie 2001: Marea iluzie

11 Septembrie 2001: Marea iluzie
11 Septembrie 2001: Marea iluzie(Jocul Final Al Illuminatilor, Alegerea Noastra:Frica sau Iubire?). Acesta este un filmul lui George Humphrey legat de atacurile din 11 Septembrie. Continutul este similar cu cel al altor documentare legate de acest eveniment, dar cu o intorsatura majora. Filmul include evenimentele cunoscute, oferind selectia de dovezi ale lui George, dovezi ce sugereaza ca atacul a fost unul “planuit din interior”. Ceea face acest film diferit de celelalte este faptul ca dupa initiala examinare a probelor, George ofera un cadru filosofic si sugestii utile cu privire la ce ar trebui sa facem pentru a remedia situatia. Mai degraba decat a lasa audienta sa fie preocupata cu detaliile deprimante, George face tot ce poate pentru a picta o imagine pozitiva – situatia poate fi schimbata daca noi ne schimbam modul in care privim lucrurile.




Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More