luni, 14 februarie 2011

Cum a început secretomania OZN

Cum a început secretomania OZN

Farfuriile zburatoare au fost văzute timp de mii de ani, iar multe apariții au fost consemnate în cronici sau înregistrate în picturile epocilor trecute. Dar începând cu 1942, după detonarea primei bombe atomice, numeroase apariții de OZN-uri au fost detectate pe toată planeta. A fost ca și cum cineva strigase în univers: Dumnezeule, copiii se joacă cu chibriturile, trebuie să fim cu ochii pe ei! Cele mai multe apariții s-au concentrat în zona New Mexico, unde erau bazele militare cu toată tehnologia de ultimă oră a acelei perioade, precum bombe atomice, detectoare radar și propulsoare de rachete.

Armata a mințit publicul încă de la început. Câte departamente precum CIA sau NASA au fost create pentru a ascunde adevărul, nu vom ști niciodată. De ce ni se ascunde faptul că, deja, contactul cu extratereștrii a început? La urma urmei, este cel mai important eveniment din istoria omenirii.

Are de-a face această secretomanie cu propulsia și energia liberă? Acest film documentar rar cuprinde mărturii inedite și interviuri cu mai mulți foști ofițeri cu grade înalte, savanți și cercetători din domeniul OZN.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More