vineri, 21 ianuarie 2011

DAVID ICKE - Revelatiile Unei Mame Preotese

De mult timp ne "scremem" sa abordam problematica reptiliana intr-un mod cat mai detailiat si mai comprehensiv, insa pe masura ce trece timpul, realizam ca informatiile sunt tot mai multe si mai contradictorii, tot mai complicat de patruns, teoria reptiliana putand fi inteleasa si in sens propriu si in sens simbolic sau metaforic.
Noi nu ne-am format inca o parere clara , batuta in cuie, dar avem unele retineri (izvorate poate, din ignoranta) legate de aceste teorii, care, poate vor fi dovedite ca fiind reale sau nu, intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat. Cu siguranta nu suntem clarvazatori ca sa vedem dincolo de masca reptiliana, deci nu stim cu siguranta , insa , indiferent ca este adevarata sau nu aceasta teorie, se merita sa ne informam.





Cateva articole interesante pe tema reptilienilor pot fi citite aici :

1) Propagandă reptiliană pe străzile Bucureştiului
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4425
2) Este istoria omenirii scrisă de civilizaţii extraterestre?
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4867
3) Cazul Dianei Vaughan, fostă «Mare Preoteasă» a lui Lucifer
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5892


Despre Arizona Wilder (marea preoteasa a acestui interviu de astazi) vorbeste pe larg, David Icke in cartiile sale Secretul Suprem 1 despre care divin.ro spune asa :
" Cea mai socanta si exploziva carte semnata David Icke. Toti oamenii de pe aceasta planeta suntem afectati de incredibilele informatii expuse de David Icke în aceasta carte. El demonstreaza în detaliu, folosind surse bine documentate, ca aceleasi linii genealogice controleaza de mii de ani planeta Pamânt, precum si modul în care omenirea este atent si meticulos manipulata. Acesti monstri cu chipuri umane au suprimat treptat cunoasterea spirituala si ezoterica ce ne-ar putea elibera din actuala închisoare mentala si emotionala în care suntem tinuti. „Secretul Suprem” ne îndeamna la trezirea generala, pentru a pune capat acestei terori ascunse!
David Icke ne explica pe larg de ce ne aflam astazi în fata transformarii incredibile care urmeaza sa se produca pe aceasta planeta.
Despre „Secretul Suprem” s-a spus, pe buna dreptate, ca este „cartea care va schimba lumea". Nici o persoana care o va citi nu va ramâne aceeasi!!!"


Despre Secretul Suprem 2 (aparute la Editura Daksha) divin.ro spune asa:

"Sacrificii umane si animale, controlul mintii si manipularea maselor, ritualuri satanice si crime realizate cu cea mai cruda premeditare, sunt doar câteva din dezvaluirile socante pe care David Icke ni le prezinta în acest al doilea volum al celei mai controversate dintre cartile sale, „Secretul Suprem”. Interviul cu Arizona Wilder, Marea Preoteasa care a oficiat ritualuri de magie neagra alaturi de mari nume ale politicii mondiale, arata fara nici o urma de îndoiala adevarata identitate a celor care conduc aceasta lume. Cu dovezi bine documentate, David Icke ne prezinta într-o noua lumina unele tragedii celebre din istorie, precum „accidentul” printesei Diana sau asasinarea presedintelui american Kennedy, care au fost, de fapt, crime planificate multa vreme, în detaliu.
Dar, asa cum ne îndeamna însusi autorul, „haideti sa punem odata capat acestui nonsens generalizat în care ne complacem de atâta timp. Planeta Pamânt si constiinta umana trec printr-un proces de vindecare, ridicând înca un coltisor din valul care ascunde realitatea.”


Noua ne este pur si simplu greu sa credem ca lucrurile sunt chiar asa si suntem un pic circumspecti la ideea de shape shifting (schimbarea instantanee fizica, din om in reptila) si la ideea ca toti politicienii descrisi de Arizona Wilder sunt asa de abjecti. Noua, Arizona Wilder ni se pare o fiinta ciudata, cu o figura usor serpiliana si ca prima impresie, ne creeaza senzatia ca e o manipulatoare smechera. Poate ne inselam.
Ceea ce vedea ea este posibil sa fie doar la nivel astral (ca din cauza drogurilor pe care le lua in timpul ritualurilor, sa i se fi activat viziunea astrala si sa fi vazut dracii, (draconienii - specie extraterestra reptiliana din Constelatia Draco) care poseda acele trupuri. Posedarea este posibila ...


Este posibil, dupa cum spunea micutul David din cartile cu Inuaki, sa fie vorba de generarea unui camp mental care le ofera infatisarea unui corp uman reptilienilor (un fel de scut energetic - care apare ca un fals corp uman). Asa e mai acceptabila ideea de shape - shifting. In filmul V, reptilienii au un invelis carnal care il acopera pe cel reptilian (ceea ce ni se pare neveridic).

Am citit si noi cartile Secretul Suprem, despre conexiunea reptiliana, cu anunaki si nobilimea neagra, cu fratia babiloniana si am fost uneori dezamagiti deoarece aceasta legatura este adeseori fortata, iar investigatia lui David Icke pare nestiintifica, deoarece pleaca de la niste idei preconcepute pe care urmareste sa le lege cu orice pret.

VEDETI FILMUL, TRADUS AICI:


Prima parte :






A II-a parte :


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More